Sayfalar

29 Mart 2014 Cumartesi

2014 İLKBAHAR&YAZ MODASINDAN ÖNE ÇIKANLAR


  • Abartılı süslemeler 3D motiflerle tasarımcılarımız sınır tanımıyor bu yıl ilkbahar ve yaz sezonu çok süslü parıltılı çıvıl çıvıl öne çıkan tasarımlarla bir harika...

Çiçek desenli elbiseler pantolonlar çeketler bi harika yaz ışıltısını sıcaklığını çıvıltısını bizlere yansıtmak için geliyorlar:)



Dantel  bu yaz gardrobunuza dantelin pastel tonlarını ekleyin romantik seksi görünmeyi sevenler için dantel vazgeçilmez .



Göze karpan dikkatleri üzerine toplayan elbiseler

Açık omuzlu giysiler tek omuz ve straplez olarak iki ye ayrılır. Bu yaz sezonunda karsımıza geçiçek.


Transparan  bu yaz transparan çok önümüze çıkacak özellikle eteklerde göreceğiz.




Pile elbiseler uçuş uçuş etekler bu yaz gardrobunuzda mutlaka bulunmasını tavsıye ediyorum çünkü çok kullanacağız.


Kareler kareli kıyafetler bu yaz çok moda kareleri artık sofra bezi olarak görmekten çıktılar artık elbiselerde gömleklerde ve eteklerde önümüzde olacak..

Farklı desen kombinleri artık herkez kendi stilini oluşturacak farklı desenleri bir araya katarak desenler arasında ve renkler arasında uçuşun:)

Bohem özgür ruhlu kadınlarda çok göreceğiz salaş uçuş uçuş elbiseler ve olabildiğince sade makyaj :)

Romantik rack  2014  ilkbahar yaz  sezonunda siyah şifon gömlekler , siyah mini seksi elbiseler, deri ceketlerle komdin edilmeli! asi ruh satenin ve şifonun romantiğiyle harmanlanmalı...


Beyaz gömleklerin çok farklı formlarını tasarımcılarımız çok farklı yorumladılar.koleksiyonda gömlekten elbiseye dönüşen parçalar,transaran  kumaş yada farklı kol ve yaka kesimleriyle hareketlenmiş parçalar var.






Bol pantolonlar kesimler rahat kesim olmaya başlıyor.Bol kesimli pantolonlar dar paça pantolonların yerine geçebilecekmi bakalım...


Yüksek bel pantolonlar  bol pantolonlar kadar revaşta olacağa benziyor.bacak boyunu uzun göstermesi amacıyla çok kullanılacağa benziyor.

Kabarık  etekler hanımlar kabarık eteklerle kalçalarındaki fazlalıkları kapatmak için çok kullanılacağa benziyor. uzun boylu kabarık eteklerin yanında mini boy da tercih edilebilir.


Yazılı  t-shırtler  üzerinde yazılar sloganlar olan t- shırtler bu yaz çok moda .
Bıker ceketler bu sezon çok modaydı herkezin üstünde vardı. yazından bizimle olacak tek farkla çok canlı çarpıcı renklerle:)
BU SEZON BİZLERİ CAP CANLI ÇOK FARKLI BİR DTİL BEKLİYOR HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder